dimecres, 15 de febrer del 2012

Guió Història

- (Persona gran amb alzheimer, casa) Assentada a la taula, mira fotografies, apunta es noms que recorda en els post-it's, no se'n recorda del nom i té alguns records mirant la fotografia. (càmera subjectiva)

- (Records, es projecten a les 2 plaques del terra, davant la pantalla gran, en blanc i negre, i borrossos) 1.La noia de la foto de petita, 2.La noia de més gran. (càmera objectiva)

-(A la taula) Acaba recordant el nom de la noia, gràcies als records, l'apunta i s'aixeca. Camina cap a la porta. (càmera subjectiva)

- (Carrer) Ha sortit al carrer, passeja, algu la saluda, peró ella no reconeix qui és. No sap on està, no troba casa seva. Es mira la mà on té apuntat la direcció on viu. Arriba a la porta de casa, proba totes les claus fins que troba la correcta. (càmera subjectiva)

- (Casa) Entra a casa, troba la foto amb el post-it del nom, no el recorda, el desenganxa sense entendre res, descobreix que a sota del post-it hi diu; "Encara que no te'n recordis, tens Alzheimer". (càmera subjectiva) [el plà fon a negre]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada